Редактор: e-mail: Снимка Булфото, архивЛидерите на страните в ЕС решиха да разширят

...
Редактор: e-mail: Снимка Булфото, архивЛидерите на страните в ЕС решиха да разширят
Коментари Харесай

Меркел: ЕС разширява санкциите срещу Беларус, в черния списък са много политици и Лукашенко

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Булфото, списък

Лидерите на страните в Европейски Съюз взеха решение да разширят глобите против Беларус и да включат нови лица и организации в черния лист. Германският канцлер Ангела Меркел разгласи това пред кореспонденти след срещата на върха на Европейски Съюз.

" Изисквахме Беларус неотложно да освободи и двамата арестувани. Вярваме, че Международната организация за гражданска авиация (ICAO) би трябвало незабавно да проверява случая с насилственото кацане на самолета на Ryanair ", сподели тя.

„ Вярваме, че е имало нарушаване на интернационалните съглашения и че в случай че международната общественост желае да си сътрудничи, това е недопустимо “, добави немският канцлер, представен от tass.ru. 

" Сега не приказваме за това кой е отговорен, само че в случай че това е по този начин, тогава би трябвало да последва реакция, счита Меркел. - За нас беше значимо да изпратим политическо обръщение. “.

„ Ние помолихме външните министри на страните от Европейски Съюз да включат нови лица и организации в санкционния лист и да вземат решение за нови целенасочени стопански наказания “, добави Ангел Меркел, отбелязвайки, че в черния лист са доста беларуски политици и президента Александър Лукашенко.

Превод: „ Петел “

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР